“Het antwoord
maakt het werk “

VISIE

Het visie van “RESPONSUM” benadrukt het belang van het vinden van antwoorden op uitdagingen en vraagstukken in de kunstwerken zelf. Het suggereert dat het proces van nadenken over en reageren op de essentie van het kunstwerk cruciaal is voor het creëren van betekenisvolle en waardevolle kunst. Dit motto kan artiesten aansporen om diepere lagen van betekenis in hun werk te ontdekken en te onderzoeken hoe hun kunst een waardevolle bijdrage kan leveren aan de wereld om hen heen.

 

CREATIEVE
VERDIEPING

De denkwerk kan artiesten inspireren om dieper na te denken over hun kunstwerken en de betekenis erachter. Door filosofische concepten te verkennen, kunnen ze nieuwe perspectieven ontdekken en hun creatieve expressie verrijken.
___________________________________

RESPONSUM is gericht op het actief betrekken van artiesten door hen te inspireren, hun creatieve proces te bevorderen en hen te ondersteunen in het ontwikkelen van hun unieke artistieke visie.

MAATSCHAPPELIJKE
RELEVANTIE

Dit creatieve denkwerk kan artiesten inspireren om kunstwerken te maken die maatschappelijke kwesties en vraagstukken aanpakken. Het kan hen aansporen om kunst te gebruiken als een krachtig middel om een boodschap over te brengen en een positieve impact te hebben op de samenleving.

welcome@responsum.be

Een antwoord geven door connectie te maken
met publiek

PERSOONLIJKE GROEI

Denkwerk kan artiesten helpen om zichzelf beter te begrijpen en hun eigen identiteit en stijl in hun kunst te versterken. Het kan hen aanmoedigen om hun unieke stem te laten horen en authentieke kunstwerken te creëren.
___________________________________

We maken het ‘kunst’werk
voor en met
de artiesten
waar.